/data/sites/web/visitwatoube/www/wp-content/themes/visitwatou

DOUVIEHUIS Luxe Vakantiewoning, Seminaries & Events

Overnachten, Vakantiewoning| Views: 705

De vakantiewoning met een oppervlakte van 430 m² werd in 2018 gezet en kreeg naast een moderne uitstraling ook nog de authentieke elementen mee in zijn architectuur. Zo werd het houten gebinte van de oude schuur naadloos in de nieuwe vakantiewoning geïntegreerd.  Daarnaast werd het pand afgewerkt met hoogwaardige materialen. Houten parketvloeren en vernuftige toestellen zorgen voor een gezellig en comfortabel verblijf.

Het Douviehuis beschikt over 2 salonruimtes die als vergaderruimte kunnen worden gebruikt.  De ene ruimte – met aanpalend volledig uitgeruste open keuken –  is voorzien van scherm, beamer & boardroom tafel (voor 14 personen), de andere ruimte is uitermate geschikt voor  een break-out sessie (volledig aanpasbaar volgens wens van de klant). 

Douviehuis beschikt in alle ruimtes over wifi en er is voldoende parkeerplaats voor wie met de wagen komt.

Het Douviehuis is beperkt rolstoeltoegankelijk.

Seminaries & Events. Op zoek naar een gezellige ruimte om in alle rust en comfort te vergaderen met uw bedrijf? U wilt een teambuilding, een workshop, een expositie, een babyborrel of een ander familie-evenement organiseren? Het Douviehuis is met zijn 5 charmante ruimtes en een capaciteit tot 100 personen de perfecte setting om zorgeloos te genieten in een aangenaam kader met een huiselijke sfeer.

Moenaardestraat 2
8978 Watou (Poperinge)
België

+32 478 50 54 27

www.douviehuis.be

Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.