/data/sites/web/visitwatoube/www/wp-content/themes/visitwatou

BROUWERSHUIS Guesthouse

Bed & Breakfast, Overnachten| Views: 826

Deze oase van rust bevindt zich net buiten de dorpskern van het bekende brouwersdorp Watou. Het is dé uitvalsbasis voor wandelaars, fietsers en natuurlijk ook bierliefhebbers! Watou ligt in een gevarieerd en bosrijk landschap met hoppevelden, weidse vergezichten en kleine weggetjes. Een dorp op de grens van West- en Frans-Vlaanderen, aan de voet van de West-Vlaamse Heuvels (Rode, Zwarte -en Kemmelberg) maar ook dichtbij de Franse Catsberg. Ideaal om even te ontsnappen aan de drukte! Watou is ook synoniem voor een gesmaakte combinatie van poëzie en hedendaagse beeldende kunst. Tegelijk ademt het dorp dankzij de galerijtjes, kunstenaarsateliers en een aantal culturele manifestaties, heel het jaar door een artistieke sfeer uit.


St.Bernardus
Trappistenweg 23
8978 Watou
+32 57 38 80 21
info@sintbernardus.be

www.sintbernardus.be

Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.