/data/sites/web/visitwatoube/www/wp-content/themes/visitwatou

BARBARA’S GUESTHOUSE, vakantiewoning met 9 kamers

Overnachten, Vakantiewoning| Views: 627

Onze grondig vernieuwde vakantiewoning bevindt zich pal in het centrum van Watou, waar voordien  een oude bakkerij was. Je hebt een grote inkom met automatische poort, een zwembad tussen het hoofdgebouw en de gemeenschappelijke woonruimten en daarachter een ruime zonnige tuin met houten terras. Mogelijkheid voor BBQ. en zonnen in het gras.
 

Er zijn in totaal 9 kamers, waarvan 4 op het gelijkvloers, 3 kamers in het hoofdgebouw op de eerste verdieping en  1 boven de leefruimte (de ‘meelkamer’ met lager plafond), er is nog 1 kamer op de tweede verdieping –in directe verbinding met 1 kamer op eerste verdieping.
 

Er zijn 4 kamers met bedden met dubbelmatras, alle andere bestaan uit singlebedden. In één kamer met een dubbelbed  (eerste verdieping)  is er ook een stapelbed. In de kamer met dubbelbed (bij tuin – gelijkvloers) vindt u ook het babybedje.

Mocht deze vakantiewoning volzet zijn op de door gevraagde data, aarzel niet ons te contacteren voor onze vakantiewoningen van Landgoed Karel van Yedeghem : Veure (tot 8 personen) en Hof en/of Mikke (vanaf 12 personen tot 18 personen, eventueel gecombineerd !!). Op : info@landgoedkarelvanyedeghem.be !!

Moenaardestraat 8
8978 Watou
0497 85 68 38
barbaras-guesthouse.be

Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.