/data/sites/web/visitwatoube/www/wp-content/themes/visitwatou

DE LINDE, Vakantiewoning voor twee personen

Overnachten, Vakantiewoning| Views: 1014

Ons vakantiehuisje De Linde ligt in een rustige straat in het ydillische gehucht Sint-Jan-ter-Biezen.  In het midden tussen  het kunstdorp Watou en de hoppestad Poperinge. Bar Bernard van de St Bernardus Brouwerij is op het einde van onze straat.

Het gerestaureerd bijgebouw ligt in onze grote tuin waar rust en privacy gerespecteerd worden. Vanuit de ramen hebt u een panoramisch zicht over de velden en de landelijke omgeving.  Wij proberen alles zoveel mogelijk met respect voor de natuur te beleven. 

Het huisje ligt in een rustige omgeving en is de ideale uitvalsbasis om de streek al wandelend en/of fietsend te verkennen.  Er zijn gratis wandel- en fietsroutekaarten verkrijgbaar.  Onze fietsen kan je gerust gebruiken.  De kust ligt op ongeveer 35 km, het historische Ieper en de Westvlaamse heuvels op 15 km, …

Kapellestraat 13
8970 Sint Jan Ter Biezen, Poperinge

057 388 544
0479 692 915
sintjanterbiezen@skynet.be

www.vakantiewoningdelinde.be

Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.