/data/sites/web/visitwatoube/www/wp-content/themes/visitwatou

EYBEEKHOEVE, vakantiewoning tot 36 personen

Overnachten, Vakantiewoning| Views: 915

Watou is een pittoresk dorpje vlak tegen de Franse grens in de Westhoek. Te midden van een overweldigend groen landschap en panoramische vergezichten, net buiten de dorpskern, vind je onze vakantiehoeve, bestaande uit een vakantiehuis en 4 chalets.

Vroeger was de Eybeekhoeve een actieve boerderij met koeien en akkerbouw. Vandaag worden de akkers nog bewerkt, en zijn het huis, de chalets en de stallen gerenoveerd tot een volwaardig vakantiedomein. Door de integratie van de authentieke elementen is het karakter van de hoeve volkomen bewaard gebleven. Luxe gecombineerd met een verbluffende omgeving zorgen ervoor dat onze gasten comfortabel en zonder zorgen kunnen onthaasten in een oase van groen en rust. 

Van harte welkom!

Eybeekhoeve
Warandestraat 18
0476 43 80 42

eybeekhoeve.be

Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.