/data/sites/web/visitwatoube/www/wp-content/themes/visitwatou

TERMINUS, Restaurant

Eten en drinken, Restaurant| Views: 1214

pure keuken zonder bla bla

Koken, dat is voor ons ,de omgeving waarin we ons bevinden. Met volle passie gaan we elke dag op zoek naar de beste producten voor onze keuken, product keuken. Ver moeten we hier niet voor lopen. In onze keuken staan lokale producten centraal en werken wij volgens de seizoenen. Het vlees kweken we zelf, voor alle andere ingrediënten werken we samen met eigenzinnige streekproducenten. 

no-nonsense

Stuk voor stuk mensen die onze passie delen en koppig hun eigen koers blijven voeren. Het resultaat is een no-nonsense keuken waar authentieke smaken de hoofdrol spelen. Puur, eenvoudig en lokaal. Dat is waar wij voor staan.

(h)eerlijke keuken

Terminus is het verhaal van een bijzondere familie met een bijzondere geschiedenis. Wat ooit begon als boerderij met kleine grenswinkel groeide uit tot een familiaal restaurantconcept dat tot ver buiten de streek synoniem staat met kwaliteit, eenvoud. 

In 5 Woorden:
Product – Wijn – Traceerbaar – Ongedwongen en Betaalbaar.

TERMINUS
Callicannesweg 16
8978 Watou (België)
+32 57 37 51 57 | +32 57 38 80 87
info@restaurantterminus.be

www.restaurantterminus.be

Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.