/data/sites/web/visitwatoube/www/wp-content/themes/visitwatou

Watou: Charmant dorp

Charmante dorpen, Ontdek Watou| Views: 706

Parallel en in samenwerking met het netwerk ‘Villages Patrimoines’ van Pays des Moulins de Flandre en Pays Coeur de Flandre, bestaat er in de Belgische Westhoek ook een netwerk van ‘Charmante dorpen’.

Watou is één van die dorpen die omwille van zijn bijzondere architectuur, patrimonium, ligging, couleur locale,…deel uitmaakt van het Vlaamse netwerk.

Bezoek Watou samen met een Westhoekgreeter. Zij laten jullie betekenisvolle plekjes van het dorp zien die niet altijd even bekend zijn. Alles wat ze vertellen is doorspekt met persoonlijke anekdotes. Leer een dorp kennen doorheen de ogen van een charmante inwoner!

Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.