/data/sites/web/visitwatoube/www/wp-content/themes/visitwatou

DE VUILE SEULE, vakantiewoning voor 11 personen

Overnachten, Vakantiewoning| Views: 1274

Op zoek naar een ruime vakantiewoning in het pittoreske Watou? Ik ontvang je graag. De Vuile Seule is een rustig gelegen woning met een eigentijdse inrichting. Het ruim gebouw biedt plaats aan voor 11 personen.

Kom helemaal tot rust met het mooie uitzicht, de relaxerende sauna en het ruim zonneterras. Geniet van de gezelligheid aan de open haard. Ga smullen in de lekkere restaurants van Watou. Kortom: 100% ontspannen en genieten.+32 4760 94 40 75
info@vuileseule18.be
Vuileseulestraat 18
Watou – Poperinge

https://vuileseule18.be/

Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.