/data/sites/web/visitwatoube/www/wp-content/themes/visitwatou

J-FUN elektrische steps en scooters

Doen, Fun, Ontdek Watou| Views: 1239

Huur onze elektrische steps en scooters en ontdek onze prachtige streek op een unieke, milieuvriendelijke en vooral een gezellige manier. De e-steps en e-scooters zijn toegankelijk en gemakkelijk te bedienen. Wil je toch even wennen aan de e-step of e-scooter? Dan is er de mogelijkheid om bij J-fun, voor vertrek op de openbare weg, een testritje te maken. Stel zelf jouw route samen of kies voor een uitgestippelde route. Kies je voor de uitgestippelde route dan geven wij je voor vertrek enkele interessante stopplaatsjes mee voor onderweg.

Onze e-steps en e-scooters kun je niet vergelijken met een benzine scooter, fiets, mountainbike… Geruisloos en geen uitlaatgassen maken de rit des te aangenamer! Vertrek met onze elektrische steps of scooters voor een idyllische tocht met zijn tweeën of samen met familie, vrienden of voor een teambuilding. Ontdek de toeristische attracties, bezienswaardigheden, cafeetjes, … op een nieuwe en gezellige manier!

Voor meer info bezoek onze website ‘www.j-fun.be’ en/of onze facebookpagina ‘J-fun’.

Jolien Gesquière
J-fun
Dodemanstraat 14
8978 Watou (Abele)
+32 (0) 475 43 59 91
info@j-fun.be
www.j-fun.be

Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.