/data/sites/web/visitwatoube/www/wp-content/themes/visitwatou

MADE IN INOX, Ambachtelijke smederij

Andere, Handelszaken, Zien| Views: 1809

Made in Inox vertaalt jouw idee naar een kwaliteitsproduct in – roestvast – staal, of in een ander metaal.
Van particulieren tot horecazaken, de industrie, architecten en onderaannemers: Made in Inox brengt ideeën tot leven. Door onze ervaring en ons vakmanschap te combineren met de ontwerpen van de klant, komen we samen tot unieke creaties in metaal. In verschillende afwerkingen en in combinatie met de meest uiteenlopende andere materialen (glas, hout, steen, enz.).


Bent u geïnteresseerd in metalen, hebt u een passie voor de ambachtelijke smederij of bent u gewoon nieuwsgierig hoe het er in Made in Inox aan toe gaat. Ontdek ons verhaal! Wij geven u graag een rondleiding doorheen ons bedrijf. Een bezoek duurt ongeveer 2 uur en we ronden telkens af met een traktaat. Andere voorstellen zijn bespreekbaar. 

https://www.madeininox.be/nl/bedrijfsbezoeken
MADE IN INOX
Pol Cauwelier
Steenvoordestraat 124
8970 Watou

+32 (0)57 38 81 04
info@madeininox.be


www.madeininox.be

Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.