/data/sites/web/visitwatoube/www/wp-content/themes/visitwatou

DE KNIPHOEK, kapsalon

Hair & Beauty, Handelszaken| Views: 2099

In mijn salon zal uw snit steeds tot in de puntjes verzorgd zijn. Ik gebruik enkel kwaliteitsvolle producten die aangepast worden aan de noden van uw haar. Ook volg ik steeds allerlei opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken, materialen en trends.

Ik ben van nature uit iemand die graag “pleased”. Daarmee garandeer ik mijn klanten steeds een aangename ervaring in mijn salon. Elke dag sta ik met een glimlach en warme ontvangst voor u klaar!

Samen met u kan ik de perfecte snit voor u vinden, met veel zorg en een glimlach. U bent mijn prioriteit, van het moment dat je de kniphoek binnenwandelt tot het moment dat u tevreden het salon verlaat.

Aline Ameys
Moenaardestraat 29
8978 Watou
+32 057469774
dekniphoek.be

Openingsuren

Maandag gesloten
Dinsdag 8:00 – 18:00
Woensdag 8:00 – 18:00
Donderdag 9:00 – 20:30
Vrijdag 8:00 – 18:00
Zaterdag. 8:00 – 16:00
Zondag gesloten

Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.