/data/sites/web/visitwatoube/www/wp-content/themes/visitwatou

De Gele Deur

Eten en drinken, Tea-room| Views: 2659

In De Gele Deur kan je genieten van een lekkere kop koffie of thee met een stuk zelfgebakken taart, een streekbiertje of aperitiefplankje. Je bent tevens welkom in het winkeltje waar een wisselend aanbod van unieke producten en creaties wordt aangeboden.

Wie Watou kent, heeft in de Vijfhoekstraat zeker al eens het huisje met de gele deur opgemerkt. Dit charmante kleine huisje kreeg een tweede leven onder de naam De Gele Deur. Je kan er genieten van een lekker kopje koffie of thee met een stuk zelfgebakken taart, een streekbiertje, wijntje of aperitiefplankje naar keuze.  Je bent er tevens welkom in een gezellig winkeltje waar een wisselend aanbod van unieke producten en creaties wordt aangeboden. Momenteel is er een aanbod van handgemaakte juwelen, oorbellen, zepen, keramiek, hoeden, broches, haarspelden, postkaarten, prints, snijplanken, handgeschept papier boekjes, boeketten bloemen, bloemenkransjes… Kortom, in De Gele Deur vind je zowel iets leuks voor jezelf, alsook het perfecte geschenk én kan je eventjes verpozen met wat lekkers…


De Gele Deur is een pop-up, de winkel en bistro zijn slechts op tijdelijke momenten geopend.

Kijk zeker naar onze facebook pagina om de juiste openingsdata te zien.
Iedere vrijdag, zaterdag, zondag en maandag open van 14u tot 20u


Vijfhoekstraat 8, Watou

volg ons via
instagram
facebook

Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.