Au nouveau St Eloi
/data/sites/web/visitwatoube/www/wp-content/themes/visitwatou

Au nouveau St Eloi eet- en bierkroeg

Café, Eet- en bierkroeg, Eten en drinken, Restaurant| Views: 2594

De droom om van Au Nouveau St.-Eloi een echte bierkroeg te maken krijgt met nu al meer dan een 180-tal bieren vorm met telkens 6 biertjes uit de tapkraan. Onze inspiratie halen we uit uw verhalen.

Heeft u elders een lekker biertje geproefd dan proberen wij dit ook graag uit. Gaandeweg bouwen we ons bierimperium verder uit. Biertje per biertje. Heeft u vragen over een bepaald bier, twijfelt u welk biertje te kiezen dan helpen wij u verder. Weten wij het antwoord echter niet dan weet onze bierbijbel raad.

We serveren de bieren met het juiste bierglas, het uitschenken van het bier laten we aan de gasten zelf. Proef ook zeker van onze huisbiertjes. “Pop’s Finest, Au Nouveau St.Eloi Bier”

Au Nouveau St-Eloi is ook officier van Slaapmutske, bier voor goedgemutsten Geen paniek, naast bieren serveren we ook vele frisdranken, warme dranken, aperitief en/of digestief.

Ook voor de wijnliefhebbers onder u hebben we een selectie gemaakt. Voor elk wat wils, kom het zelf ontdekken.

Au Nouveau St.-Eloi biedt een ruime keuze aan overheerlijke snacks. Wij stillen uw kleine of grote honger.

Wat is er meer ontspannen dan een potje volksspelen met familie of vrienden? In de bruine kroeg Au Nouveau St.-Eloi kan je o.a. katapultschieten, pudebak, hamertjesspel enz. 

Ook voor tochten met een huifkar kan je bij ons terecht voor reserveringen. Of plan je bezoek aan onze mooie grensstreek HIER.Gemenestraat 4
8978 WATOU
+32(0)494 13 68 30

www.aunouveaust-eloi.be

Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.